DAGENS TRÄNING!

Godmorgon. Har ni också snö där ni bor? Här är det sjukt mycket snö och vintern är tillbaka igen. Never ending story. Lagom glad var jag 6.00 imorse när jag fick skotta fram bilen. Bra uppvärmning haha. På tisdagar i boxen kommer vi köra clean and jerk complex, alltså frivändning + press över huvudet om vi ska strunta i alla krångliga crossfittermer. SÅ KUL! Älskar att lyfta! Speciellt nu när jag satt PB, då är man så taggad till att lyfta tyngre. Första veckan nu på denna proggen så ser fram emot 10 kommande veckor. 

 

Vi körde 1 complex idag med,

 

1 Hang squat clean + 1 Squat clean + 2 Push jerk, där byggde jag upp till 43 kg.

 

Sedan en EMOM med complexet, (EMOM – gör ett lyft per minut)

 

1 Powerclean + 2 Splitjerk, här byggde jag upp till 40 kg. 

 

Sedan avslutade vi med 8 minuters AMRAP (as many rounds as possible). Vi var 2 och 2 och de ena körde sina reps, och med en high five var det dags för den andra. Så man vilade under tiden den andra körde och samlade ihop så många varv man bara kunde. Övningarna var 8 st sumo deadlift high pull med skivstång (25 kg) och 8 st laterala burpees over bar. Denna utmanar jag dig till att köra med din teamie. Jag körde med grymma Fia och vi samlade ihop 16 varv och 7 reps. Kan ni slå det?  

 

Vi hörs ikväll med en ny update! Puss på er sålänge.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *