FRUKOSTSNACK

Godmorgon mina fina. Vad äter ni till frukost? Har ni någon favorit? Jag äter vanligtvis och 6 av 7 dagar i veckan gröt till frukost. Och till gröten kan jag ha proteinpulver, bär och ägg eller någon annan proteinkälla. När jag jobbar tidigt gör jag ofta en smoothie på jobbet, men då med någorlunda samma innehåll som min gröt hemma. Varför då havregrynsgröt? Jo, det håller dig mätt, innehåller mycket bra ingredienser för din mage och dina tarmar. Och massor med mer orsaker såklart! Det är för mig en bra vardagsfrukost och går att variera i oändligheten med toppings och tillbehör. Jag är ganska lat och käkar mestadels den likadan jämt, har inget behov av att variera min frukost sådär jättemycket. Men vissa dagar är jag också sugen på något annat. Så det står inte skrivit i sten att jag ska äta gröt, bara att det oftast blir så.

 

Idag blev det en skål med soygurt toppat med färska blåbär och granola. Pauluns granola (älskar den..). Jag äter mycket mjölkprodukter så som kvarg, mjölk i kaffet etc så därför byter jag ibland ut vissa livsmedel mot mjölkfritt, som idag då det blev soygurt. Det hade lika gärna kunnat vara något annat, finns inget specifikt varför jag väljer just denna. Bara så ni vet och inte stirrar er blinda på att det är något magiskt med den. Dock är den väldigt god, den är inte så söt i smaken, vilket jag gillar!

 

Nu ska jag äta upp min frukost, sedan ska jag åka iväg på yoga redan nu vid 9. Det ska bli mysigt och välbehövligt. Varit tuffa pass sedan i lördags så min kropp behöver lite återhämtning. Puss och kram, ha en mysig morgon. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *