Vardagslivet, vad är nyckeln?

Hej mina bästa läsare. Gillar ni vardagen? Ibland så känns det ju verkligen som att dagarna rullar på och alla dagar ser likadana ut. Jag hamnar väldigt lätt i en vardagsbubbla och äter, tränar, jobbar, sover. Jag vet att många av er vill höra om min vardag och läser min blogg pga det simpla ”vardagslivet”. Vi alla är väldigt olika, vissa jobbar måndag-fredag och lever för helgen. Och är ni som mig så ser de mesta dagarna likadana ut, alltså att en lördag kan se likadan ut som en tisdag och vice versa. Det passar mig, jag älskar att leva så. Lika så som att vara ledig en lördag så tycker jag det är jätteskönt att vara ledig en onsdag. Jag har lyxen att lägga mitt eget schema och styra över hur jag jobbar, jag älskar den friheten. Men med det sagt så jobbar jag inte lite, jag jobbar väldigt mycket och förutom att jobba nere på Boost så jobbar jag med allt annat runt omkring som har med att driva eget och göra, jag har hand om personal, scheman etc. Sedan har jag mitt egna privata företag där jag driver min blogg, hjälper er med kost och träning och allt där omkring. Jag är dock en doer, och jag älskar att ha saker omkring mig. Och jag älskar att jobba!! 

 

 

Såhär kommer mina nycklar för att jag ska orka med min vardag, mitt jobb och allt som hör där till.

 

♡ TRÄNA. Jag är en av dom som tror att träning kan bota depression. Finns inget som gör mig på så bra humör som att träna. Oavsett hur jag mår innan mitt pass, så mår jag alltid bättre efteråt. Så mycket endorfiner och en go känsla i hela kroppen. Du får dessutom chans att ta ut dina aggressioner och att koppla bort dina tankar för en stund. Mitt bästa tips!!!!

 

Sköt din kost och drick vatten. Ät mycket näringsrik mat som håller dig frisk och pigg. Framför allt frisk, jag är väldigt sällan sjuk. Max 1-2 ggr per år och blir då sällan helt sängliggandes. Men också mat som får dig att prestera och hålla dig pigg i huvudet. En frisk kropp och ett piggt huvud hjälper dig absolut igenom en hektisk vardag, och får dig att kunna hålla många bollar i luften. Jag är också väldigt noga med att återfukta kroppen och dricka vatten. Det är superviktigt!

 

Omges av människor som ger mig energi och får mig på bra humör. Jag har i mina senare år verkligen valt bort dom som jag tycker tar energi och absolut inte ger mig något tillbaka. Så, det är faktist okej att göra det. Du kommer att tacka dig själv när du slipper all den negativiteten. Välj att leva ditt liv med någon som är som dig. Jag tror att det är viktigt att leva med någon som accepterar eller delar din livsstil. För mig är det otroligt viktigt att min pojkvän delar mina intressen med att träning, kost och allt som hör där till. Likaså att jobba mycket. Du ska slippa förklara dig och avstå från sådant som du tycker om och du ska istället få pepp och stöd för de besluten du väljer att ta.

 

♡  Sova ordentligt. Jag är SÅ beroende av min sömn. Jag snittar 8-9 timmar per natt och ja, ni som följt mig ett tag vet att jag går upp tidigt. Vilket då betyder att jag går och lägger mig tidigt. Jag brukar gå och lägga mig runt 21, och då somnar jag som en stock. Haha. Så kvällstrött.

 

 

Våga ha dagar off. Då du bara är. Detta är jag jättedålig på. Men jobbar på det varje dag. Då du kanske stänger av ditt jobb och bara är. Ligger på soffan hela dagen, äter godis mitt på dagen, aldrig tar av dig din pyjamas eller vad som helst. Shit vad viktigt det är, att bara ta bort all prestation. När man är egen företagare är det svårt, för man behöver vara kontaktbar. Men har du chansen, våga! Det kommer ge dig motivation för att komma tillbaka och köra på igen!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *