It’s time for 18.3

Godmorgon fina. Lördag igen vilket betyder 18.3. Tredje veckan av fem redan!! Denna vecka är det verkligen en ”spicy” one och det är inte många av proffsen som har hunnit klart wodden. Jag kommer göra denna skalad, vilket blir min första skalade openwod. Och det för att jag inte har många av de momenten som krävs i denna workouten. Så ett självklart val för mig att göra det, då jag tänkte göra hela Open skalad från början men har utmanat mig och kunnat göra de två första RX. Vilket jag är superstolt över. Så vad ska vi göra idag? Är ni någon som testat wodden eller kommer att göra den? Kommentera hur det gick för dig!!!!

 

 

2 rounds for time of: 
100 single-unders
20 overhead squats
100 single-unders
12 chin-over-bar pull-ups
100 single-unders
20 dumbbell snatches
100 single-unders
12 chin-over-bar pull-ups

Women perform 35-lb. OHS, 20-lb. DB snatches

Time cap: 14 minutes

Det betyder alltså att man ska hinna klart två varv av ovanstående inom 14 minuter. Vi kommer att använda oss av en 15 kg stång på OH-squat och en 10 kg hantel på DB-snatch. Båda de två vikterna känns bekväma för mig. Single unders istället för double unders och pullups istället för muscle-ups. Jag tycker det är så kul att det är pullups som ett ”lättare” alternativ. Därför kommer denna wod, trots skalad, vara utmanande för mig. Eftersom jag ska göra 24 pullups på ett varv. Så får vi se hur långt jag kommer! Mitt mål är att hinna ett varv, allt över det är bonus!

Jag jobbar fortfarande på tanken att njuta av Open och min första tävling, det är svårt. Jag hamnar väldigt lätt i prestationstänket, får prestationsångest och blir väldigt nervös. Det är bara sådan jag är tror jag, jag är tävlingsinriktad och lagt åt det hållet. Men jag får inte glömma att jag är så ny på det här jag måste låta mig själv göra det for fun. Det är dagens inställning!!! kväll ska jag hem till en av mina bästa vänner och kolla på Mello, äta gott och bara mysa. Längtar!! Vem tror ni vinner? Om jag känner oss rätt så kommer det bli mer prat och mys än bara massa tittande. Men bara trevligt att ha på något i bakgrunden. Haha! Jag och Jonas gottade till det här hemma igår, så får se vad jag är sugen på tills ikväll. Någon mer än jag som gillar att planera vad man ska äta för gott på kvällen? Finns verkligen inget bättre än att bara umgås med sådana man tycker om och äta. En av mina favoritsysslor. Helt klart!!

 

Nu ska jag iväg till boxen, önska mig lycka till. Ha en underbar dag <3

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *