WKND

Hej söndag. Kom precis hem nu efter en helt fantastisk morgon tillsammans med min mamma som fyller år idag. Vi har ätit frukost på Dorsia. Vilket magiskt ställe, och vilken fantastisk frukost. Jag är fortfarande proppmätt. Jag älskar hotellfrukostar som har allt, och som även har mycket fräscht. Yoghurt med bra tillbehör är såå viktigt och även gott nybakt bröd. Den var dyr, men så värd pengarna. Så tips!!! Den hamnar absolut i topp på frukostar i Göteborg tillsammans med Bellora. Som är typ hälften så billig men absolut lika god. Underskattat att gå ut och äta frukost tillsammans. Det är dessutom så mysigt. Innan frukosten så hann jag även med att springa en liten runda. Fördelen med att vara morgonpigg. Blev 7 km med ett 5.25 tempo. Lite tungt idag faktiskt. Det var ett tag sedan jag sprang utomhus nu pga vädret, idag var det fortfarande lite för kallt för min smak. Men idag tog jag mig i kragen och pallrade mig ut! Nu ska jag bara chilla här hemma. Vi ska städa lite och sedan laga en tidig middag och slappa i soffan. Underbara söndagar!

 

 

About yesterday så gick 18.3 väldigt bra. Jag genomförde hela den skalade varianten inom time cap. Och det är jag väldigt stolt över. Är verkligen inne i ett bra flow i crossfiten nu, och det känns. Dessa open-lördagar i boxen är så jädra kul, allt stöd man får från alla de andra atleterna är ju fantastiskt. Så mycket pepp!! Jag hann även med att jobba en liten stund, och sedan blev det mellomys tillsammans med Nadia. Vi hade en så mysig kväll och jag unnade mig thaimat och massor med godis. Har ni smakat på den nya Marabou med kokos? Om inte, gör det, den var stört god. En ny favorit!

2 kommentarer på “WKND

  1. Emelie

    Köpte hem den chokladen nu till helgen jag också, och jag håller med, den var supergod!! 🙂 🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *