LEGS!

Hej fina. Ny vecka! Redan måndag igen. Jag har haft en väldigt bra helg så då går jag alltid in med så positiv energi till veckan som kommer. Händer det något kul för er i veckan? Denna vecka är fyller Jonas år så till helgen blir det ett mysigt firande för honom. Imorgon ska jag ut och äta med Hanne. Annars har jag inga direkta planer förutom att jobba och träna. Så en ganska lugn vecka. Helgerna har varit väldigt busy nu med allt möjligt så skönt att ha lite lugnare veckor. Idag börjar jag vid 11, så har en lite lugn och mysig morgonstund med frukost och kaffe nu. Så skönt att träna tidigt och få ha den här lilla stunden hemma att bara ta det lugnt.

 

Jag kickade igång denna morgon i boxen med 1 timmas styrketräning. Har sån sjuk träningsvärk i mina lats och överkropp sedan 18.3. Så vilade från passet och körde lite eget. Blev ben idag, och det var härligt. Jag körde backsquats, raka marklyft med hantlar och omvänd GHD, gående utfall med stång och avslutade sedan med lite enarmssquats med kettlebell. Blev 10 repitioner per övning i 3-4 set. Så lite högreps idag, jämfört med när vi kör styrka i boxen och vi gör max 5 repitioner. Kul med lite volymträning!

 

Hoppas att ni får en bra måndag och en bra start på er vecka. Nu ska jag passa på att planera veckan som kommer, träningsmässigt. Hade en riktigt bra träningsvecka förra veckan med en så bra mix av crossfit, styrka, yoga och löpning. Å vila såklart! Känner mig stark. Magisk känsla!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *