TISDAGSUPDATE

Hej på er snyggingar, hur mår ni idag? Klockan är 17 nu och det känns som att jag har varit vaken hur länge som helst och att klockan är sååå mycket mer än vad den är. Tränade 6.30 i vanlig ordning och idag körde vi massor av olympiska lyft. Olika komplex med clean and jerk (alltså en frivändning och en överstöt). Ett fullmatat pass med mängder av lyft betyder att det är ett tungt pass och istället för att bli pigg av morgonträning blir jag snarare trött, haha.. Att ägna ett helt pass åt att lyfta med en skivstång, då man använder hela kroppen och alla små muskler som finns tär på krafterna. Självklart blir man skönt trött, mer feelingen att man vill hoppa ner i soffan och mysa än att jobba. Tur att jag tycker om mitt jobb så!  Vi avslutade passet med en svettig wod med marklyft och hantel-pushpress.

 

Sedan åkte jag direkt till Boost för jobb. Nu har jag fikat med Therese och pratat massa go inspiration. Jag träffade henne på ett event förra året. Hon är så cool och skriver böcker om kost och brinner för växtbaserad kost. Kika in på hennes Instagram @thereseelquist. Älskar att omges av människor som ger mig energi! Nu ska jag sitta kvar här och jobba en stund till. Jag håller på med lite nyheter till Boost, så kul och spännande. Sedan ska jag iväg till Hello Monkey och äta middag med Hanne. Hur mysigt och lyxigt att gå ut och äta med en vän på en tisdagskväll? Det borde hända oftare. Tisdagar är inte min favoritdag precis så då får man boosta sig själv med lite kvalitetstid med någon vän man tycker mycket om. Hoppas ni får en mysig kväll <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *