LÖRDAGSBLOGG.

Godmorgon bästa. Det blev inget inlägg igår då jag var ganska ledsen över att inte kunna springa idag. Jag är en sån person som när jag har ställt mig in på något så vill jag göra det. Då vill jag prestera. Har för det första lagt upp hela veckans träning för det här och sedan tänkt så mycket på det. Men nu får jag bara känna mig besegrad av mina ben den här gången. Lite så jag känner faktiskt. Jag hade kunnat springa ändå, för det gör inte så ont att jag inte kan springa. Men att tillägga har jag aldrig sprungit så långt innan, och det är onödigt att dra på sig något pga ett träningspass. Hade det varit ett lopp jag hade tränat länge för etc så hade det självklart varit annorlunda. Jag har ganska mycket att se fram emot här nu också som gör att det verkligen inte är värt att riskera att något blir värre. Först Stockholm och sedan NYC. Nu är det som det är. Jag gick och körde i boxen igår på em istället, och det fick mig faktiskt på bättre humör. Vi körde övningar för rygg och överkropp så det känns…. Bra för mig som behöver bli starkare i överkroppen, alla dessa pressar över huvudet kräver muskler. Idag är det lördag och jag ska jobba lite senare. Tänkte ta mig till boxen och träna lite innan dess också. 🙂

 

Ikväll ska jag ut och äta pizza med en tjejkompis. Det får mig säkert på bättre humör det med. Ha en grym lördag världens bästa. Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *