PIZZADATE.

Hej bästa läsare. Igår var jag och Paulina på Bellora och myste. Vi drack vin och åt pizza och hade en supertrevlig kväll. Äntligen kunde vi sitta på uteserveringen (inglasad och med värmelampor dock), men riktigt härligt. Jag åt samma pizza som sist jag var där, magaritha. Hur god är inte den? Jag har fått en nykärlek till pizza. ÄLSKAR FLUFFIGA KANTER!!! YUM. Jag får ofta frågan om jag dricker alkohol? Och ja, det gör jag. Men jag tar gärna bara 1-2 glas. Har inget behov av att dricka mer, men tycker det är gott i måttliga mängder och så att det inte påverkar mig till dagen efter. Självklart kan jag dricka mer vid speciella tillfällen osv. Men annars nöjer jag mig med något glas.

 

Nu har jag ätit frukost. Grekisk yoghurt toppat med hallon, blåbär och granola. Sippar på mitt morgonkaffe och myser i soffan med en snarkande hund. Haha, hon är så morgontrött. Hon går direkt från sin säng på morgonen och bara myser ner sig i soffan. Jag som hade en bild av att alla hundar ville gå ut på morgonen och i princip stod och gnällde vid dörren. Vad ska ni göra idag? Älskade söndag! För mig blir det träning vid 10 i boxen med tjejerna, sedan har jag faktiskt inga planer. Göteborg ska bjuda på sol och 17 grader idag, hur sjukt är inte det? Äntligen säger jag bara. Jag har en sjukt intensiv vecka framför mig så jag måste verkligen ta fram min kalender för att planera in veckans träning och allt annat som står på schemat. Jag åker iväg fre-sön sedan åker jag till New York på måndag. Haha. Tänkte dela med mig ett inlägg imorgon om veckans planer så får ni hänga med på dom. Tycker ni sådant är kul? Kommentera gärna isåfall.

 

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och byta om, sedan blir det en promenad till boxen. Puss och kram på er och njut av er söndag 🙂

2 kommentarer på “PIZZADATE.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *