MIN VECKA.

MÅNDAG. Jobb. Har haft vilodag idag så har jobbat nere på Boost. Varit iväg på ett supertrevligt möte. Unnade mig en långpromenad i solen och nu väntar bara mys hemma.

 

TISDAG. Morgonträning. Jobb på Boost. Sedan ska jag iväg till Nord Clinic. Där ska jag färga mina fransar och bryn (äntligen!!!), samt fylla på mina läppar. Har inte gjort det sedan december nu, så dags för lite påfyllning. Sedan kommer en av mina närmsta vänner hit på middag.

 

ONSDAG. Morgonträning. Jobb på Boost och en del datorjobb och fix. Möte med fina Hanna och sedan personalmöte på kvällen. Så en dag med väldigt mycket jobb.

 

TORSDAG. Jobb på Boost. Sedan ska jag iväg och göra en spraytan. Sedan blir det att packa och chilla på eftermiddagen bara. Osäker på träning då jag kommer träna en del i helgen, kommer bli mycket träning fre-sön så jag kanske borde lägga in en extra vilodag denna vecka.

 

FREDAG. Åker till Sthlm med några härliga tjejer. Lovar att berätta mer så fort jag bara kan och får. Kommer spendera hela helgen där uppe och det ska bli hur kul som helst.

 

 

LÖRDAG. I Sthlm.

 

 

SÖNDAG. Åka hem från Sthlm. Blir i princip bara packa upp och packa om, för vet ni vad? Imorgon måndag åker jag till NYC. Wihoo! Vi flyger på eftermiddagen så jag ska träna och jobba först tänkte jag.

 

Hoppas ni får en lika grym vecka som mig! Love Tessi.

2 kommentarer på “MIN VECKA.

  1. Therese Inläggsförfattare

    Hej Ingrid. Kul. Välkommen till Göteborg. Hos Expilo!! 🙂 Ligger vid Domkyrkan. Hälsa från mig!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *