Tisdagsupdate.

Hej världens bästa. Första gången idag jag öppnar min dator. Har varit en fartfylld dag med morgonträning i boxen. Vi körde clean-and-jerk-komplex följt av en riktigt svettig metcon med 15-12-9-6-3 av marklyft med 70 kg och laterala burpees över stången. Så sjukt jobbig. Den tog mig 7 minuter och 13 sekunder. Testa!!! 🙂 Har jobbat på Boost och sedan vart det direkt iväg till Nord Clinic. Tog en långpromenad i solen dit. Färgade mina fransar och bryn. Det är verkligen ett tips till alla er. Det gör så mycket. Hela ansiktet får ett lyft, speciellt för mig som har så ljusa fransar och bryn. Fyllde även på mina läppar också. För er som har undrat så lägger jag i restylane, i både över och underläpp. Främst i överläppen och bara litegrann i den undre. Jag lägger i 0,5 ml vilket är väldigt lite. Vanligt är att lägga i ca 1 ml. Marie är så otroligt duktig och precis som för mig är det viktigt med ett väldigt naturligt resultat. Det är även Marie som gör min botox. Där är jag alltid i trygga händer. Vilket är otroligt viktigt för mig.

 

Nu kom jag precis hem från Caleo där jag mötte upp världens bästa på middag och mys. Så längesen vi träffades utanför boxen nu så bara mysigt att catcha up på en middag och massa snack. Underskattat att bara träffas en kortis, äta och prata. Något bland det bästa jag vet. Nu ska jag svara på lite mail, och äta lite kvällsmat innan det är dags att hoppa i säng. Imorgon ringer klockan 5.45 igen och det är dags för träning. Haha! Sov gott 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *