Hello spring.

Hej bästa. Sitter nere på jobbet efter ett gott träningspass på gymmet. Vi ska ha ett personalmöte ikväll så passar på att jobba litegrann här nerifrån. Körde blandad överkropp på Sats förut. (Passet hittar ni nedan). Får alltid mersmak på styrketräning när jag kör det, haha. Nyttigt om inte annat att bryta litegrann och inte köra högintensivt utan bara fokusera på styrkan. I boxen idag var det mycket löpning, och på grund av all löpträning det kommer bli uppe i Stockholm i helgen så fick det bli styrka för mig idag istället. Sjukt vad man vänjer sig också med hur man tränar. I boxen kör vi väldigt få reps och nu när jag är på gymmet brukar jag ligga på 10-12 reps, haha, man blir bra på det man tränar kan jag ju säga 😉

 

Träffade också Nadia och fotade litegrann. Är så jädra dålig på att ta bra bilder till Instagram och bloggen. Måste bli bättre på det. Jag tycker ju det är så otroligt roligt. Men tar mig varken tiden till att fota, eller är ofta så fräsch för att fota. Blir ju så att jag går osminkad, ofixad och i lite halvslitna kläder till vardags. Haha, thats me! Är dock väldigt taggad på att fota mycket i NYC. Hoppas på sol så jag kan ta massa roliga bilder till er. På mig på bilderna har jag ett par nya skor från On running som jag fick idag. Fick dessa och ett par till. Mitt första intryck är så positivt, de var supersköna. Lovar att komma med en recension när jag använt de ett tag. Dessutom så jädra snygga!!! 

 

När jag kör överkropp så brukar jag superseta de mesta övningarna. Jobbar därför mycket utan vila och idag blandade jag hejvilt mellan axlar, bröst, biceps och triceps. Fick bli så eftersom jag inte styrketränar så mycket, så passade jag på!! Jag körde 3 set per övning och 8-12 reps.

 

DAGENS PASS
Sittande axelpress med hantlar SS. flyes med hantlar
Strikt press med skivstång SS. flyes i cablecross
Facepulls i cable SS. flyes fram
Lutande hantelpress SS. bicepscurls
Triceps pushdown i cable SS. Press bakom huvudet

Avslutade sedan passet med 12 * 3 situps på pilatesboll. 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *