Löpning, spraytan och Sthlm.

Hellooo. Nu sitter jag här hemma i soffan och känner mig som en bajskorv. Jag är så kletig av min spraytan jag gjorde förut, helt sjukt. Kan inte påstå att jag känner mig superfräsch, men vet hur fint det kommer bli imorgon. Sjukt längesen jag gjorde en, minns att jag gjorde det ganska mycket förr. Då man ständigt ville vara brun och fin. Haha. Imorse ”testade jag mina ben” genom att springa 6 km och det kändes jättebra. Har vilat från löpningen i en vecka och det har gjort gott för mina vader. Så nu blir det att trappa upp det långsamt. Skynda långsamt som man alltid får höra jämt, det ligger ju något i det såklart. Samtidigt som det är supertråkigt. Nu börjar ju säsongen då man bara vill snöra på sig skorna och gå ut och springa. Älskar det. Det är fortfarande kallt på morgonen dock, idag var det endast nån plusgrad. När ska värmen komma undrar jag???

 

Nu är jag långledig fredag-söndag och imorgon förmiddag åker jag till Stockholm. Kommer bli lite jobb där också i och för sig, men det kommer bara bli roligt. Ska blir superhärligt med en weekend där uppe. Är supertaggad. Så längesen jag var där. Älskar den staden, en av mina favoritställen. Så min kväll idag och imorgonbitti kommer bestå av att packa och fixa. Det har varit en väldigt intensiv vecka med mycket fix runt omkring. Så nu blir det att andas ut och äta något gott bara. Jonas har köpt hem glass (som vanligt), så det blir nog lite Homeland och glass. Nu när vi inte ses på hela helgen får man väl passa på. Haha 😉

2 kommentarer på “Löpning, spraytan och Sthlm.

    1. Therese Inläggsförfattare

      Tack!! De är helt nya och är ett schweiziskt märke. On running heter det! Grymma!!!

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *