STHLM DAG 1

Hej världens bästa. Har precis kommit tillbaka till mitt supermysiga hotellrum på Urban Deli. Vi har varit ett så mysigt gäng på Vau de ville och åt middag. Magisk mat där. En supergod sushi och sedan en tonfiskplatå, haha hur gott? Lyx. Ett glas vitt vin till det också. Älskar ett glas kallt vin när det är lite sommarvärme i luften. Underbart. Nu blir det strax att hoppa i säng, kommer vara en lång dag imorgon. Just nu ser jag mest fram emot hotellfrukost imorgon (det bästa jag vet!!). Testade på Barrys förut och drack efteråt en grön grym smoothie från deras smoothiebar. Perfekt påfyllning efter passet. Hur smart är det inte att ha ett sådant ställe i anslutning till gymmet? Älskar det! Helt klart min typ träningsform. Så jädra coolt att köra löpning och styrketräning om vart annat. Älskar kombinationen. Sedan feelingen runt omkring, det mörka rummet, härliga människor etc.

 

Nu ska jag svara på några mail, passa på och kolla på nyheterna och sedan sova. Är supertrött. Hoppas ni haft en grym fredag och ser fram emot resten av helgen. Love <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *