CAMO.

Känns helt overkligt att jag ska åka till NYC imorgon!!!! Efter en helt grym weekend i Stockholm också. Är så boostad och taggad inför denna vår/sommar/höst som kommer innehålla mycket roligt. LOVELY. Känns lyxigt att få åka direkt härifrån, jobba en liten stund och sedan bara sätta sig på flyget mot min absoluta favoritstad med den personen jag tycker mest om i hela världen. En vecka där väntar och vi ska bara chilla, mysa, äta gott, gå promenader, träna. Vi har faktiskt inga planer alls just nu? Hur skönt är inte det. Vi båda har varit i NYC många gånger tidigare vilket är skönt, för då slipper vi bocka av allt det där som man måste göra när man är där. J är lite av en shopaholic (omvänt i vår relation), haha, men jag brukar alltid hitta massor av träningskläder, skor och annat. Får se om det blir något ”jättedyrt” inköp, vet faktiskt inte om jag behöver något sådär riktigt. Jag är lite sugen på någon ny jacka. Tycker det är riktigt svårt att hitta snygga jackor. Är det någon mer som har det problemet?

 

Nu sitter jag uppe på frukosten och ska strax käka litegrann efter att ha jobbat vid datorn med en kopp kaffe. Hoppas ni har haft en lika grym helg som jag har haft och att ni är taggade på en ny vecka och mycket updates från NYC. Vad vill ni ha updates om när jag är där borta? Passa på att ställa frågor så jag kan uppdatera er om annat än just min resa. Nu har du chansen att bestämma om vad du vill ha för inlägg. ÖNSKA!! 

 

2 kommentarer på “CAMO.

 1. Julia

  Skulle gärna se mer ”din dag” eller ”helg” i bilder, recept (vet att du inte lagar så mycket själv men typ smoothie recept eller enkla saker du gör), något återkommande inlägg varje vecka kanske veckans recept, veckans tips mm. Gillar även när du skriver ”planerna för veckan” lite som du gjorde inför denna 🙂

  Svara
  1. Therese Inläggsförfattare

   Tack för tips! Det ska jag absolut fixa. Tror det är fler än dig som är intresserade av det 🙂

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *